شنبه 4 آذر 1396 - 06 ربيع الأول 1439

تاریخ : سه شنبه 2 آبان 1396     |     کد : 39

دومین فراخوان سال 1396 حمایت مالی از پایان نامه های دکتری پژوهشی

...

معاونت تحقیقات و فناوری در نظر دارد طی دومین فراخوان سال جاری جهت حمایت مالی از پایان نامه های برتر پژوهشی سالانه از 100 نفر واجدین شرایط در سطح کشور تا سقف 250 میلیون ریال برای هر نفر / دوره بعمل آورد. بدیهی است این حمایت در صورت تصویب طرح تحقیقاتی فرد در دانشگاه مربوطه و حمایت مالی از پروژه توسط دانشگاه می باشد. در ضمن پایان نامه های مربوط به دانشجویان ورودی 1394 و به بعد  مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت. با توجه به رقابتی بودن این سهمیه سابقه پژوهشی استاد راهنما، فرد داوطلب وکیفیت طرح تحقیقاتی در فرآیند اختصاص بودجه حائز اهمیت است. لذا خواهشمند است اسامی، C.V اساتید راهنما و داوطلبین  ، بهمراه  عنوان و اطلاعات طرح تحقیقاتی مصوب   افراد معرفی شده، طبق فرم پیوست (انگلیسی یا فارسی) جهت بررسی های اولیه حداکثر تا تاریخ 15/09/1396 بصورت الکترونیک جهت انجام امور داوری به این معاونت ارسال گردد. شایان ذکر است در صورت نقص مدرک با عدم انطباق با فرد مذکور، پرونده ها مورد ارزیابی قرار نمی گیرد. در ضمن از ارسال مجدد پایان نامه ها یی که در سال 1395 داوری شده و مورد حمایت قرار نگرفته اند، خوداری فرمائید. همچنین اعلام نتایج نیمه دوم بهمن ماه از طریق این معاونت انجام خواهد گرفت.

جهت دانلود فرمها کلیک نمائید

نوشته شده در   سه شنبه 2 آبان 1396  ساعت  12:00   توسط   محمد دهقانیان