شنبه 4 آذر 1396 - 06 ربيع الأول 1439

ديروز : 262
ماه : 1382

تاریخ : يکشنبه 22 مرداد 1396     |     کد : 26

برگزاري دومین کنگره بین المللی بیماری های عروقی ريه توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز

...

دومین کنگره بین المللی بیماری های عروقی ريه توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز با همکاری مركز تحقيقات سل و بيماريهاي ريوي دانشگاه علوم پزشكي تبريز و انجمن ريه كشور در تاريخ ۲۳-۲۲ تیر ماه سال ۱۳۹۶ برگزار گردید.
اين کنگره با حضور اساتيد برجسته كشوري و متخصصان بین المللی از کشورهای آمريكا، جمهوری چک، فرانسه، ژاپن و ترکیه برگزار گردید و جدیدترین موضوعات در خصوص بیماری های ریوی و قلبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مباحثی که در این گردهمایی مورد بحث قرار گرفتند شامل محورهای زیر بودند:
  • فشار خون اولیه ریه
  • مروری بر آخرین گاید لاین های آمبولی و فشار خون ریوی انجمن قلب اروپا
  • اقدامات درمانی تهاجمی در زمینه آمبولی حاد ریوی
  • مروری بر آمبولی مزمن ریوی و ترومبواندارترکتومی و مطرح کردن تجاربیات مراکز داخل کشور
  • مروری بر مشکلات عروق ریوی ناشی از بیماریهای مادرزادی قلب
  • فشار خون ریوی ثانویه به مشکلات کبدی, کلیوی, ریوی و تاثیر بر پیش آگهی پیوند
  • فشار خون ریوی ثانویه به بیماریهای قلب چپ
همچنین در حاشیه این رویداد دو کارگاه با موضوعات کاتتریسم قلب راست و سونوگرافی عروق جهت گسترش آن در بین مراکز فشار خون ریوی برگزار گردید.

نوشته شده در   يکشنبه 22 مرداد 1396  ساعت  09:21   توسط   محمد دهقانیان
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط